Fra høsten 2021 er vi i gang igjen!

Vi gleder oss til å sette i gang igjen med interessante forelesninger i regi av Senioruniversitetet Mandal fra høsten av og håper inderlig at det ikke dukker opp en ny smittebølge etter ferien, som igjen vil kunne lamme virksomheten.

Noe av høstens program er klart. Se Program 2021 under egen fane. Vi begynner med å friske opp det programmet vi måtte avlyse i fjor vår og mere vil komme etterhvert. Som vanlig vil vi sende oppdateringer på SMS til de som har registrert seg som medlemmer. Og for å bekrefte igjen, de som var medlemmer i 2020 har fått sitt medlemskap forlenget ut 2021.

Vi håper at stadig flere vil støtte SU Mandal ved å bli medlem og komme på forelesningene. Alle kan delta på forelesningene, også om man ikke er medlem. Medlemskap kan tegnes i Buen, i forkant av hver forelesning, eller ved å kontakte et styremedlem. «Forelesning» høres kanskje litt formelt ut, men det foregår i høyst uformelle rammer og i en form som de fleste vil finne hyggelig og interessant. Senioruniveritetet er et «universitet» uten eksamen! Noen kombinerer det med en kaffekopp i Buen. Dersom du har ønsker og forslag til personer og temaer som kanskje kunne være interessant så ikke nøl med å ta kontakt med en i styret slik at vi får vurdert forslaget.